Neem contact met ons op
HSM Groep BV
Boetse Molen 26
4661 CN Steenbergen

info@hsmgroepbv.nl

0646423983

Volg de laatste ontwikkelingen en volg ons online

Stel uw vraag online

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Missie


Om de missie “Wij zorgen voor de technologie, zodat de zorg kan zorgen” waar te maken, focussen wij op de volgende speerpunten: 


Persoonsgerichtheid: met de opkomst van nieuwe technologie is het erg belangrijk om het individu niet uit het oog te verliezen. Dat geldt voor zowel de individuele cliënt, als voor de individuele zorgmedewerker. In de keuze voor technologie staan de behoefte van en meerwaarde voor de cliënt centraal. Het verlenen van de best mogelijke zorg is altijd het uitgangspunt. 


Tweedeling van het functionele en het technische traject: wij vinden dat de zorg zich alleen bezig hoeft te houden met het vinden van een passende functionele oplossing op de werkelijke zorgvraag. Hierbij ontlast HSM Groep de zorg van de technische rompslomp. Voor het technische traject gebruiken wij onze ruime expertise en pragmatische aanpak.  

Uitdagen: HSM groep wil de zorg uitdagen om mee te denken over het efficiënt inzetten van technologie en data-analyse. Door de discussie te starten met de zorgprofessionals en kritische vragen over het resultaat van de gemaakte keuzes te stellen, maken we helder welke technologie werkelijk nodig is voor optimale zorg.