Neem contact met ons op
HSM Groep BV
Boetse Molen 26
4661 CN Steenbergen

info@hsmgroepbv.nl

0646423983

Volg de laatste ontwikkelingen en volg ons online

Stel uw vraag online

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blog


En toen was het even stil…

… maar we stonden allesbehalve stil!

Je zag het al: een nieuw logo. Eentje die bestaat uit meerdere letters, niet meer alleen H en S van Harmen en Simon, maar ook een M. Die M is voor – onze – Mark van Gelder.
In de loop van 2021 vonden we binnen een van onze projecten een gelijkgestemde geest. Iemand die net als ons dacht over het inrichten van zorgorganisaties, maar die op een plaats zat die hem net niet helemaal paste. Mark wilde meer. Meer kunnen betekenen, maar vooral ook op meerdere plaatsen inzetbaar zijn, zijn kennis gebruiken en te coachen waar nodig en mogelijk.Binnen heel korte tijd had Mark zich onmisbaar gemaakt voor ons bedrijf. Zijn heldere blik, het nét even anders ergens naar kijken, zorgde voor een bijna ouderwetse *klik* waardoor het duo Harmen en Simon zich maar al te graag liet verleiden om een trio te worden.

Mark heeft een gedegen achtergrond in allerlei techniek, in de werkelijk breedste zin van het woord. Daarnaast is hij analytisch ingesteld, zonder daarbij ‘de mens’ uit het oog te verliezen. Een prettige persoonlijkheid, die naast ‘handyman’ Simon en ‘bruggenbouwer’ Harmen zorgt voor een nog beter programmamanagement en een duidelijke en pragmatische aanpak. Niet lullen, maar poetsen, zo eentje.

Wij zijn blij met Mark, en wel zo blij dat we daarom meteen het bedrijf op hem aanpasten. Een nieuw logo, een nieuwe website, alles nieuw... behalve onze manier van werken natuurlijk.

Mark draait ondertussen fulltime in allerlei zorgprojecten, waarbij hij al zijn kennis op het gebied van ICT en zorg gebruikt om de handigste oplossing te vinden voor een ieder die ermee te maken heeft.

Kennismaken? Neem vooral contact op!