Neem contact met ons op
HSM Groep BV
Boetse Molen 26
4661 CN Steenbergen

info@hsmgroepbv.nl

0646423983

Volg de laatste ontwikkelingen en volg ons online

Stel uw vraag online

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blog


Zes pilaren


Wij weten als geen ander dat een omgeving waarin informatie volop wordt gebruikt niet zomaar even staat als een huis. En dat je niet zomaar even een pakketje Business Intelligence uit de la trekt en dat dat dan automatisch gaat werken. De inzet van Business Intelligence is noeste arbeid, en vraagt om een verandering in de hele organisatie. En nog maar een vaststaand feit: veranderingen zijn niet van de ene op de andere dag klaar.

Een doordachte aanpak van de inzet van Business Intelligence, als het besluit is genomen om dit in te zetten, is dan als eerste stap meer dan gewenst.
Binnen de HSM Groep BV hebben we een model ontwikkeld dat we gebruiken als leidraad voor de invoer van informatie voor een organisatie. Dit model noemen we het 6-pilarenmodel. Met dit model durven we te garanderen dat de informatiehuishouding op het sterkst mogelijke fundament wordt gebouwd.Dit model zorgt ook binnen de organisatie waar we aan de slag gaan voor helderheid, waaruit een programma volgt dat goed uit te leggen is. En dat is, volgens onze bescheiden mening, belangrijk voor een traject waarin dingen gebeuren die niet altijd met twee woorden uit te leggen zijn. We hebben immers aan het einde van de lijn nog steeds met mensen te maken die ook moeten snappen wat ze zien.
In alle gesprekken die we voeren komt naar voren dat de wens is dat we streven naar een gedragen en gedegen invoer waarin orde en rust belangrijk zijn. Wij zorgen daarvoor en deze orde en rust zorgen er dan ook weer voor dat er snellere adoptie plaatsvindt.
 
Meer weten? Neem dan contact met ons op, dan leggen we maar wat graag uit wat we doen en waarom. Mail daarvoor naar h.epema@hsmgroepbv.nl