Neem contact met ons op
HSM Groep BV
Boetse Molen 26
4661 CN Steenbergen

info@hsmgroepbv.nl

0646423983

Volg de laatste ontwikkelingen en volg ons online

Stel uw vraag online

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blog


Wie is Harry Seitzinger?

Tsja, wat wil je dan over jezelf kwijt… Een mix van persoonlijk en werkgerelateerd, werd me doorgegeven. “Beetje laten zien van wat Harry Harry maakt” was de opdracht.
Nou, dan starten we maar.

Als besluit van een 5 jaar durende wereldreis moest er een soort van thuisbasis gevormd worden. Canada leek ons, mijn vrouw en mij, een mooie locatie, maar… da’s toch wel wat ver weg van familie en dergelijke. Frankrijk dan? Nou, op dat moment was dat economisch gezien niet een heel goede keuze. Uiteindelijk kwamen we terecht in het Franse gedeelte van Zwitserland. Met heel veel genoegen, veel mooie projecten, een fantastische omgeving natuurlijk en de geboorte van 2 dochters maakte het geluk wel compleet daar.

Aan het werk komen was niet echt een probleem: kennis en ervaring weegt zwaarder dan een gat in je CV. Als ingenieur elektrotechniek was mijn kennis behoorlijk gewild en was ik zomaar onder de pannen. Ook mijn vrouw had een mooie uitdaging in haar carrière gevonden. Gesetteld dus, denk je dan. En toch…

De meiden groeiden natuurlijk – te – snel. En, met dat groeien kwam ook opeens de keuze voor voortgezet onderwijs om de hoek kijken. We bleken toch het meest vertrouwen te hebben in het Nederlandse onderwijssysteem, en toen het ook nog wat begon te rommelen bij het bedrijf waarvoor ik werkte, was de keuze al snel gemaakt: terug naar Nederland. Via Mark van Gelder kwam ik terecht in een project in Nijmegen, en dor Mark kwam ik ook met Simon Langenberg in contact. Zodoende rolde ik al vlot binnen bij HSM Groep BV, nadat Simon me vroeg om bij een van zijn projecten in te springen.

Mijn sterke punten? Ik ben vooral nieuwsgierig. Naar mensen, naar systemen en ook naar hoe ik mens en systeem bij elkaar krijg. Change management en expectations management, zeg maar. Ik heb veel affiniteit met mensen en groepen en ik doe graag mijn best om een nieuw systeem of een nieuwe werkwijze zonder problemen in te voeren. Uiteindelijk is het doel dat juist de gebruikers daar tevreden over zijn, en als ik dan vooraf al problemen kan oplossen… dáár doe ik het voor. En, de projecten van HSM Groep BV zijn juist voor dat soort processen uitermate geschikt, ben ik achter gekomen.

Voor nu zijn we dus in Nederland. Daarmee is niet gezegd dat we hier ook blijven overigens. De wereld lonkt. Uiteindelijk zie ik ons wel ergens terechtkomen in West-Australië, waar we onze dagen slijten aan het strand. Beetje kitesurfen, beetje rondkijken, maar vooral genietend van het leven.