Neem contact met ons op
HSM Groep BV
Boetse Molen 26
4661 CN Steenbergen

info@hsmgroepbv.nl

0646423983

Volg de laatste ontwikkelingen en volg ons online

Stel uw vraag online

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Blog


Brabant en Friesland, (hoe) werkt dat?

Heel goed is het antwoord! De verbinding tussen ons, Harmen & Simon, ligt in nuchterheid, standvastigheid, pragmatiek en een hele hoop humor. We zijn het er beiden over eens dat (ouderen)zorg een prachtig vakgebied is waarin we er constant voor willen zorgen dat we vooruit te gaan en mooie projecten uitvoeren. 
En heel praktisch: door de afstand waren wij al gewend om online te vergaderen. Daar kleven veel nadelen aan, maar ook een heel groot voordeel: kort en bondige uitleg en platgeslagen problemen. Dat leidt tot mooie oplossingen… en daarin is de fysieke afstand dus juist ook onze slagkracht.  Als het nodig is, zoeken we elkaar op. Dat vertrouwen hebben we niet alleen in elkaar, maar kan ook ieder project van ons verwachten. 

Wat we vooral in elkaar vinden is een stuk weerklank, een mogelijkheid om samen met elkaar te sparren en vanuit de hoog-praktische instelling die we allebei hebben, een antwoord te geven op vragen waar we tegenaan lopen. 
Strikt genomen lijkt de zorgdomotica natuurlijk een technisch vraagstuk. Maar de kern is dat het technische gedeelte alleen maar een herhaling van stappen is. Eens, het betekent in de meeste gevallen kilometers kabel, het inrichten van technische ruimtes en een hele hoop apparaten die gekoppeld moeten worden. Maar dat is niet het belangrijkste; nog belangrijker is dat de huizen waar we een project uitvoeren goed overweg kunnen met nieuwe zorgdomotica en dat de achterliggende systemen zo worden opgebouwd dat de inrichting aansluit op hoe er wordt gewerkt in de zorg en binnen dat specifieke project. 

Daarom zien wij onszelf ook als ‘Haarlemmerolie’; binnen dit soort trajecten moeten alle betrokkenen ook echt betrokken zijn en verbonden zijn aan het doel dat we samen willen bereiken. Problemen die we onderweg tegenkomen moeten we met elkaar oplossen. Wij verbinden de mensen en zorgen ervoor dat iedere probleem ook een oplossing kent. Wij lijnen techniek en functie met elkaar uit en zijn in staat om beiden naar elkaar te vertalen, en daarna naar het project. 
Om kort te gaan, Brabant en Friesland werken uitstekend met elkaar samen en hebben elkaar bij Harmen & Simon gevonden in een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat de invoer of vervanging van zorgalarmering binnen de (ouderen)zorg altijd tot succes leidt, voor iedereen binnen het project, ook al gaat het soms – zeker – met horten en stoten. En juist dát succes zorgt ervoor dat iedere afstand, in stijl, afstand of karaktereigenschappen voor ons juist onze kracht wordt.